Syracuse Language Systems

 
Syracuse Language Systems este o firma in continua crestere al carei obiect de activitate este dezvoltarea programelor software dedicate educatiei multimedia. Tehnicile folosite, detinatoare ale mai multor premii, dezvoltate programelor software dedicate educatiei multimedia. Tehnicile folosite, detinatoare ale mai multor premii, dezvoltate in cadrul TriplePlay PLUS! sunt rezultatul cercetarilor fondatorilor acestei firme incepand din perioada efectuarii studiilor in Syracuse University. Sistemul de recunoastere a vorbirii este patentat de Syracuse Language Systems in Statele Unite, patent cunoscut sub numele "Speech Recognition Apparatus and Method of Learning". Patentul este obtinut de fondatorul firmei, Dr. Martin Rothenberg (CEO al firmei), drepturile fiind transferate firmei Syracuse Language Systems.

Localizata in Syracuse, statul New York, Syracuse Language Systems (www.syrlang.com) este cel mai mare producator privat de software in domeniul invatarii limbajelor.

Living Language este unul dintre numele de varf in domeniul invatarii limbilor straine avand deja succese de casa la publicarea unor carti, casete si compact-discuri de inalta calitate. Incepand cu 1946, milioane de persoane au invatat sa citeasca, sa scrie si sa vorbeasca o limba straina cu ajutorul cursurilor Living Language. Acum, in colaborare cu Syracuse Language Systems, Living Language Multimedia isi extinde linia urmata prin includerea programelor software educationale pe CD-ROM.

Syracuse Language, localizata in Syracuse, New York, USA, produce software interactiv de invatare a limbilor straine pentru educatie, afaceri… si nu numai. Infiintata in 1989, Syracuse Language a obtinut numeroase premii pentru inovatiile introduse, in special recunoasterea vorbirii.

Pionier in inovatiile multimedia, Syracuse Language a introdus o noua metoda de invatare, ce emuleaza modul in care se invata prima limba. Cu ajutorul recunoasterii vorbirii programul este capabil sa asculte si sa recompenseze raspunsurile corecte. Aceasta tehnologie patentata imbogateste aria de invatare prin includerea de lectii interactive si conversatii ce pot sa difere la alegerea utilizatorului.

Produsele firmei Syracuse Language Systems sunt distribuite in toata lumea, iar in Romania acestea sunt disponibile prin MULTINET.